Τα Νέα μας

Ο Παιδικός Σταθμός «Μορμόλης» από το Ρέθυμνο της Κρήτης είναι πιστός αρωγός στο έργο της Unicef για τα παιδιά, συμμετέχοντας τακτικά και πάντα με ξεχωριστή επιτυχία στα προγράμματα της οργάνωσης. Έτσι και φέτος, δε θα μπορούσε να λείψει από την ομάδα των σχολείων που στηρίζουν τη Unicef.
Αυτή τη φορά στο επίκεντρο των δράσεων των παιδιών και των νηπιαγωγών τους, ήταν η ευαισθητοποίηση της ευρύτερης τοπικής κοινωνίας. Οι μικροί μας φίλοι ξεχύθηκαν στους δρόμους για να μεταφέρουν το μήνυμα της αλληλεγγύης, της προσφοράς στους συνανθρώπους τους και της συναδέλφωσης.
Βασικοί τους σταθμοί: Ο Σύλλογος «Αγάπη» για άτομα με ειδικές ανάγκες, όπου τραγούδησαν και χάρισαν δωράκια και όμορφες στιγμές στα παιδιά και τους μεγάλους που φιλοξενούνται εκεί. Και στη συνέχεια το ταχυδρομείο της περιοχής, όπου πήγαν για να στείλουν τα χρήματα που συγκέντρωσαν από το υστέρημά τους, για την ενίσχυση του έργου της Unicef. Συγκινητικός ο ενθουσιασμός και η αφοσίωσή τους, ειδικά από τόσο μικρή ηλικία (από 2,5 έως 5 ετών είναι τα παιδιά που φοιτούν στον Παιδικό Σταθμό), κάτι που δεν μπορεί παρά να μας γεμίζει ελπίδα και αισιοδοξία για το μέλλον.
Παιδικός Σταθμός «Μορμόλης»